Tijdens de vakantie periode is de showroom van 5 -23 augustus op afspraak geopend.
Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met 06 – 416 81 844
  
 

De entree vormt de basis van uw woning

Een nieuwe voordeur van TUDOR vormt de basis van uw woning.

TUDOR voordeuren worden speciaal voor uw woning op maat gemaakt en ontworpen. TUDOR biedt een ruim en doordacht assortiment houten , kunststof en aluminium voordeuren in verschillende modelvarianten: van modern tot klassiek, puristisch of romantisch. Zowel de basiscollectie als luxe voordeuren van TUDOR zijn gemaakt van hoogwaardige, duurzame materialen.

Modelvarianten TUDOR heeft voordeuren in verschillende modelvarianten. Zo kunnen we uw woning een juiste en passende uitstraling geven. Uw woning behoud zijn karakteristieke uitstraling en zal in waarde stijgen. Daarnaast is het mogelijk om uw eigen voordeur te ontwerpen. Uw TUDOR adviseur kan u hier alles over vertellen.
Inbraakwering Door te investeren in TUDOR tuindeuren investeert u ook in de veiligheid van u en uw gezin. Alle deuren van TUDOR zijn voorzien van Politie Keurmerk Veilig Wonen. In een woning voorzien van een voordeur van TUDOR is de kans op inbraak 90% kleiner dan in woningen zonder keurmerk!
Duurzaam en Solide De stevigheid van een deur wordt bepaald door de interne constructie. Alle deuren van TUDOR zijn voorzien van een verzwaarde en gegalvaniseerde staalconstructie. In alle hoeken van de deur is het staal verbonden met elkaar. Uw nieuwe voordeur blijft zo comfortabel in gebruik en dicht rondom goed af om tochtvorming te voorkomen.
Garanties en zekerheden Een product van TUDOR biedt zekerheid. De zekerheid dat alles met zorg en kwaliteit is geproduceerd en gemonteerd. Mocht er onverhoopt toch iets mis zijn, dan kunt u vertrouwen op de solide waarborgen die de TUDOR service- en garantieregeling u biedt. De garantie op voordeuren loopt op tot maar liefst 10 jaar. Daarnaast ontvangt u een gratis servicecontract voor 10 jaar. TUDOR garandeert zo dat de aanschaf van uw voordeur tot een eenmalige investering blijft. Hiermee bezit TUDOR een unieke positie binnen de kozijn- en deurenbranche.
Vraag nu informatie aan
offerte aanvragen
informatie aanvragen

Uw naam:

Woonplaats:

Telefoon Nr.:

Email:

  
Contact gegevens - Sitemap